updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers passa a la final contra un Bordils molt lluitador

El Granollers passa a la final contra un Bordils molt lluitador Foto: @handbolbordils

Per tercera temporada consecutiva la sort va voler que el Bordils jugués contra el Granollers en semifinals, i el resultat va ser el de sempre. Triomf esperat per l'equip d'Asobal, però amb una gran imatge dels bordilencs.

Els de Pau Campos tenien enguany un handicap afegit al potencial del rival, i és que tenien cinc baixes de jugadors importants. Tot i això els bordilencs, amb l'aportació de joves jugadors encara amb poc rodatge a la Divisió de Plata, van plantar cara fins ben entrada la segona meitat a un equip més rodat i teòricament molt superior.

El primer temps havia acabat amb un clar 10-17, però a la represa, el Blanc i Verd va empènyer el seu equip fins un ajustat 20-23 que va provocar un temps mort de Carlos Viver. L'equip vallesà va reaccionar i va acabar guanyant de manera clara, per assegurar la presència a la final més esperada. Un partit intens i interessant entre dos equips que enguany es veuen força renovades les seves "línies mestres".

Handbol Bordils 23-32 Fraikin Granollers

HANDBOL BORDILS: Jordi González, Joan Comas i David Mach, porters; Sergi Mach (4), Pedraza, Xicu Reixach, Hospital (2), Pou, Masó, Moreno (3), Masmiquel, Montes (1), Martínez (3), Huix, Pep Reixach (6) i Palahí (4).
FRAIKIN BM GRANOLLERS: Pol Sastre i Marc Guàrdia, porters; Cabanas (6), Porras (2), Pérez (5), Flores (1), Marc Garcia (2), Álvaro Ferrer (3), Arnau Garcia, Adrià Pérez (6), Adrià Figueras (3), Marc Cañellas (1), Gassama (1), Loncar (1) i Kasal (1).

Representació bordilenca donant ànims des de la Xina. Foto: @handbolbordils

Reedició de les finals del 2015, a Sant Feliu de Llobregat

El Palau d’Esports Municipal Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat acollirà, amb data encara per confirmar, les dues mateixes finals viscudes la passada temporada a Blanes. Primer es jugarà la final de la Supercopa de Catalunya Femenina que enfrontarà al KH-7 BM Granollers, de Divisió d’Honor Femenina, i el CH Amposta, de Divisió d’Honor Plata Femenina, Campió de Copa Catalana. I tot seguit, tindrà lloc la final de la Supercopa de Catalunya  Masculina, entre Barça Lassa i Fraikin Granollers.

Entrevistes