updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Barça-"Sanes" i Granollers-Bordils, semifinals de la Supercopa

El capità blaugrana aixecant la passada Supercopa Foto: Víctor Salgado / FCB El capità blaugrana aixecant la passada Supercopa

El CH Sant Esteve Sesrovires rebrà el Barça a domicili en les semifinals de la Supercopa de Catalunya, un gran premi pel campió de la Copa Catalana “Gonzalo Usero”.

El sorteig celebrat el va voler-ho així, i per tant l’altra semifinal serà Handbol Bordils - Fraikin BM Granollers. Dos partits lògicament amb clar color visitant que es jugaran en plena preparació per la nova temporada 2016-17, amb data encara per confirmar.

Les finals a Sant Feliu de Llobregat

El Palau d’Esports Municipal Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat acollirà, amb data encara per confirmar, primer la final de la Supercopa de Catalunya Femenina que enfrontarà al KH-7 BM Granollers, de Divisió d’Honor Femenina, i el CH Amposta, de Divisió d’Honor Plata Femenina, Campió de la Copa Catalana Sènior Femenina “Gonzalo Usero”. I tot seguit, tindrà lloc la final de la Supercopa de Catalunya Masculina, entre els guanyadors de les semifinals abans esmentades.

Entrevistes