updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Bordils-Granollers i La Roca-Barça, semis de la Supercopa

Handbol Bordils - Fraikin Granollers i BM La Roca - Barça seran les dues semifinals de la Supercopa de Catalunya Masculina. D'aquests quatre equips, dos hi estan classificats directament com a participants a la Lliga ASOBAL i els altres dos com a finalistes de la Copa Catalana “Gonzalo Usero”.

Cal recordar que bordilencs i roquerols compartiran aquesta temporada categoria de Plata, sent per tant la millor Supercopa Catalana de les tres disputades fins ara. La primera la va guanyar el Barça, mentre que la temporada passada no es va poder jugar la final.

Aquestes semifinals es disputen a partit únic a la pista del conjunt d’inferior categoria esportiva, amb data assignada però horari encara per confirmar.

Semifinals Supercopa de Catalunya

Dijous, 21 d’agost de 2014 a les 21h
H BORDILS – BM GRANOLLERS
 
Divendres, 22 d’agost de 2014, a les 20h
BM LA ROCA – FC BARCELONA
 
El dissabte 23 d’agost, al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, es disputarà la final de les Supercopes de Catalunya Masculina i Femenina. Aquesta última enfrontarà al KH7 BM Granollers i l’Esportiu Castelldefels, els dos equips catalans que jugaran enguany a la Divisió d’Honor Femenina.

Els horaris de les finals, que es podran veure en directe per Esport3, són:

13h: Final Supercopa de Catalunya d’Handbol Femenina

17h: Final Supercopa de Catalunya d’Handbol Masculina

Entrevistes