updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Més de 6.000 euros recaptats als partits solidaris "Somriures que curen"

  • Escrit per FCH / CaTH
Més de 6.000 euros recaptats als partits solidaris "Somriures que curen" Foto: @fedcathandbol

Un any més, i ja en van quatre, l'Olímpic de Granollers va tornar a ser l'escenari d'una gran tarda d’handbol solidari amb la participació de les Seleccions Catalanes Absolutes i els primers equips del BM Granollers.

La campanya Somriures que Curen està dirigida per La Mútua de Granollers i compta amb la col·laboració del BM Granollers i de la Federació Catalana d’Handbol. Enguany els fons recaptats anaven en benefici de la Fundació Pasqual Maragall i la investigació en la lluita contra l’Alzheimer

Els més de 1000 assistents, que es van apropar al Palau d’Esports de Granollers, per gaudir en directe dels dos partits, van deixar palesa de la seva solidaritat, i la recaptació final va ser de 6.465 euros

Doble victòria pel Granollers

Ja se sap que el resultat és el de menys, però cal dir que els dos partits van acabar amb victòria dels equips del BM Granollers. 

En categoria femenina, la selecció catalana va estar dirigida per Pau Campos i Xavi Vilella. Es tractava d'una SCAF molt jove –sense jugadores de la màxima categoria ja en marxa– que va cedir davant el KH-7 BM Granollers de Divisió d’Honor per un clar 39-25. 

El partit masculí va ser més igualat. La selecció catalana va estar dirigida per Oliver Roy i Jordi Jodar, amb diversos jugadors d’ASOBAL i la lliga francesa, capitanejats per Víctor Tomàs, però lògicament sense els internacionals presents a l'Europeu. Catalunya va plantar cara en tot moment al Fraikin BM Granollers, però finalment el triomf va ser pel Fraikin per un ajustat 27-24.  Cal destacar el compromís de tots els jugadors i jugadores que hi van participar i que van oferir un gran espectacle.

Repassem les convocatòries de les Seleccions Catalanes:

Entrevistes