updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Diumenge a l'Olímpic nova edició dels partits "Somriures Que Curen"

  • Escrit per FCHandbol - CATH

Aquest diumenge 20 de gener el Palau d’Esports "Olímpic" de Granollers acollirà els partits solidaris de la campanya “Somriures que curen”.

Un any més, i ja en van tres, la Mútua de Granollers i el BM Granollers, amb el suport la Federació Catalana d’Handbol, organitzen aquesta jornada esportiva i solidària enguany a benefici de la Fundació Pasqual Maragall per la lluita contra l’Alzheimer.

La tarda començarà amb el partit entre el Fraikin BM Granollers i la Selecció Catalana Absoluta Masculina (16.15 h), i just després jugaran el KH-7 BM Granollers i la Selecció Catalana Absoluta Femenina (18.15 hores). Dos grans partits que permetran veure els millors jugadors catalans (amb l'excepció dels que es troben al Mundial d'handbol).

Enguany el Seleccionador Català Masculí, Xavier Pascual, no podrà dirigir enguany la selecció enguany i el substituirà, per l’ocasió, Fernando Barbeito. Mentre que Pau Campos, dirigirà el combinat femení. Aquí en teniu les seves convocatòries:

Per tot aquell que vulgui gaudir dels dos partits en directe, podrà accedir fent un donatiu de 5€ a l’entrada, i tots els diners recaptats es destinaran a la campanya Somriures que Curen per la lluita contra l’Alzheimer benefici de la Fundació Pasqual Maragall.

Els dos partits es podran veure en directe per les Televisions locals i Xala.cat

Entrevistes