updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Adrià Figueras i Aleix Gómez valoren les sensacions positives de cara al mundial

Adrià Figueras i Aleix Gómez valoren les sensacions positives de cara al mundial Foto: RFEBM

La selecció estatal segueix posant-se en forma de cara al Mundial d'Alemanya i Dinamarca que comença aquest dijous.

La selecció de Jordi Ribera va guanyar amb autoritat el darrer torneig preparatori de cara al Mundial, el XLIV Torneig Internacional d'Espanya disputat enguany a Palencia. En el primer partit van golejar a l'Aràbia Saudita (42-25), en el segon a Polònia (34-28) i en el tercer a Bielorrússia (40-29). Tres triomfs clars de la selecció estatal que es va poder acabar de posar a punt gaudint d'un gran ambient a Palencia.

Valoracions positives

En acabar el partit, Adrià Figueras va valorar el triomf davant de Bielorrússia i va parlar de l'estat de la preparació de cara al seu debut mundialista després de dues setmanes de treball:Les sensacions són positives, l'equip ha posat en pràctica tot el que portem fent durant pràcticament dos anys. Les coses han anat molt bé, hem provat sistemes defensius, tant 5:1 com 6:0, en atac hem jugat amb 7, amb 6, hem practicat tot el que veníem assajant i crec que les sensacions són bones”. 

Per la seva banda, una de les grans sensacions del torneig ha estat la irrupció d'Aleix Gómez que també va atendre al servei de premsa de la RFEBM amb aquestes paraules: Hem sabut defensar bé i córrer, hem estat un equip i hem anat a per la victòria". L'extrem dret del Barça també ha comentat que la seva gran actuació ha estat fruit de la “confiança que em dóna l'equip i els tècnics".

Entrevistes