updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

La selecció espanyola supera Macedònia i dedica el triomf a l'Emma Garcia

El selfie que va penjar Víctor Tomàs a les xarxes Fotos: @victortomas8 El selfie que va penjar Víctor Tomàs a les xarxes

Quarta victòria de la selecció espanyola, contra una Macedònia molt atrevida i que a punt va estar de donar la sorpresa.

El conjunt balcànic va apostar per atacar tot el partit amb set jugadors, cosa que va posar en molts problemes a la selecció de Jordi Ribera que va anar molts minuts per darrere (14-14 al descans). Però una bona fase de joc a la represa (de defensa i contraatac) va servir a Espanya per obrir una petita escletxa de 3/4 gols que ja van ser irremuntables pels macedonis.

Un gest que toca de ben a prop al nostre handbol és la dedicatòria que va impulsar Víctor Tomàs en acabar el partit, i és que van dedicar el triomf a l'Emma Garcia Curto, jove jugadora juvenil de l'Amposta que va perdre la vida aquest nadal en un accident de tràfic.

També cal destacar l'exhibició ofensiva de Valero Rivera, amb 11 gols de 14 llançaments (5 de 5 dels dels 7m), i la gran actuació de Gonzalo Pérez de Vargas clau en moments decisius (13 aturades, 36%).

Dijous, 20:45h: Espanya - Eslovènia

El darrer partit de la fase de grups que es disputa aquest dijous al vespre serà clau per decidir el liderat. Al davant l'Eslovènia de Vujovic, que necessita guanyar ja que té un punt menys que la selecció espanyola.

VÍDEO: Espectaculars flys de Macedònia / @valonmanoconv

 

- Visita la web del Mundial França 2017

Entrevistes