updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Destacada presència catalana amb la selecció estatal promesa

Destacada presència catalana amb la selecció estatal promesa Foto: RFEBM

La selecció espanyola promesa, amb cinc jugadors del Barça i dos del BM Granollers, va emportar-se aquest cap de setmana el torneig internacional d'Avilés amb un bon rendiment dels jugadors de casa nostra.

En aquest Torneig la selecció espanyola va acabant aconseguir el títol gràcies als triomfs contra Àustria (30-22), Romania (31-22) i Portugal (37-29). Tres victòries amb participació molt destacada dels jugadors dels equips catalans.

El màxim golejador de la selecció va ser Mamadou Lamine (Barça), amb 27 gols, i que també va ser nomenat MVP del Torneig. El també blaugrana Eduardo Calle, que exercia de capità –FOTO–, va ser amb 13 gols el segon màxim golejador de la selecció espanyola, igualat amb el seu company de club Àlex Pascual. Com a jugadors de camp, també hi van ser el pivot blaugrana Pau Peyra i el lateral granollerí Josep Quirós.

El millor porter va ser l'aragonès Jorge Pérez, que des de la passada temporada juga amb el FC Barcelona (notícia del Corazonistas de Zaragoza), i que comparteix la porteria amb Nil Guiteras, porter del BM Granollers, que s'estrenava en una convocatòria de la selecció estatal.

Foto: @alexpaski8

VÍDEO del partit contra Romania

Entrevistes