updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Bons debuts de Figueras i Solé amb l'Espanya de Ribera

Bons debuts de Figueras i Solé amb l'Espanya de Ribera Foto: RFEBM

Bon debut de Jordi Ribera com a seleccionador estatal absolut amb un doble triomf en l'inici de la fase de classificació per l'Euro 2018.

El nou seleccionador estatal no va fer cap revolució, però sí que va portar cares noves a la seva primera convocatòria, entre els que destaquem a Ferran Soler i Adrià Figueras (que va arribar-hi a última hora per cobrir la baixa de Gedeón Guardiola) i que van tenir bones estrenes com a internacionals absoluts.

La selecció estatal va resoldre amb comoditat els dos compromisos de classificació per l'europeu de Croàcia 2018 superant primer a Bòsnia Herzegovina a Valladolid, i tres dies després van golejar a domicili a la selecció de Finlàndia, que en la primera jornada havia sorprès a Àustria. Dos triomfs aconseguits amb molta solvència per liderar el grup amb 4 punts, seguits d'Àustria i Finlàndia amb 2. El camí cap a l'Europeu comença a quedar bastant aplanat.

Espanya 30-21 Bòsnia Herzegovina

Van jugar: Gonzalo Pérez de Vargas i Rodrigo Corrales, porters; Eduardo Gurbindo (1) Víctor Tomas (5), Raúl Entrerríos (4), Dani Sarmiento (2), Julen Aguinagalde (2), Miguel Sánchez-Migallón (2), Joan Cañellas (1), Viran Morros, Valero Rivera (7), Iosu Goñi (1), Álex Dujshebaev (2), Carlos Molina (1), Ferran Solé (1), Adrià Figueras (1).

 

En el segon partit, contra una Finlàndia a qui van dominar des de l'inici, cal destacar de manera molt especial el partidàs del pivot del Fraikin Adrià Figueras amb 6 gols.

Finlàndia 21-36 Espanya

Van jugar: Gonzalo Pérez de Vargas i Rodrigo Corrales, porters; Eduardo Gurbindo (3), Víctor Tomás (2), Raúl Entrerríos (2), Daniel Sarmiento (4), Julen Aginagalde (1), Miguel Sánchez-Migallón, Joan Cañellas (3), Viran Morros, Valero Rivera (2), Iosu Goñi (3), Alex Dujshebaev (7), Carlos Molina, Ferran Solé (3) i Adrià Figueras (6).

Entrevistes