updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Xavi Pascual comença amb força al capdavant de Romania

Venien de la fase prèvia i ja lideren el seu grup després d'haver guanyat a dues seleccions contrastades com Bielorrússia i Polònia. Aquest ha estat l'inici sorprenent de Xavi Pascual al capdavant de la selecció romanesa d'handbol.

En parlàvem aquesta setmana a la Fosbury, però segurament ni ell mateix podia pensar que l'inici amb la selecció de Romania podia ser tan bo. Van començar sorprenent entre setmana 26-23 a una debilitada Bielorrússia (sense Siarhei Rutenka lesionat, i a prop de la retirada) i aquest diumenge han donat una segona i encara major sorpresa. La selecció entrenada per Xavi Pascual ha superat 28-23 a Polònia, ni més ni menys que la selecció que va acabar tercera al darrer Mundial i quarta als Jocs de Rio.

Foto (vinculada): lead.ro

Un inici que ha donat molta esperança a un país que ha recuperat la il·lusió per la seva selecció masculina. Un dels seus jugadors, Ghionea, no ha escatimat elogis pel seu nou tècnic, dient que els fa servir com si fossin els millors jugadors del món gràcies a la seva manera de ser. Queda clar que els ha donat confiança i arguments per aconseguir ja no només tutejar sinó guanyar seleccions de primer nivell, com la Polònia de Dujshebaev. De moment lideren el grup de classificació en que també hi ha Sèrbia. Ho seguirem ben atents.

GRUP 2 / LINK  

1.  Romania 4 8 46 : 54 0 0 2 2

2.  Belarus 2 6 53 : 59 1 0 1 2

3.  Serbia 2 -4 68 : 64 1 0 1 2

4.  Poland 0 -10 65 : 55 2 0 0 2

- Notícia sobre la doble victòria (en romanès)

Entrevistes