updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Dinamarca-Espanya, diumenge la gran final al Sant Jordi

Espanya i Dinamarca jugaran diumenge la gran final del Mundial 2013. Ha estat una gran tarda d'handbol amb un gran ambient al Palau Sant Jordi, avui ja gairebé ple fins la bandera. I els que hem tingut la sort de ser-hi hem pogut viure dos partits interessants, com era d'esperar més intens el segon que el primer.

En la primera semifinal, Espanya ha guanyat amb solvència a Eslovènia gràcies a una excel·lent defensa a la segona meitat, que els ha permès trencar el partit a deu minuts pel final (22-15). Avui cal destacar el bon partit de Joan Cañellas (5 gols i perfecte direcció del joc) i la defensa de Viran Morros (que a més ha fet 3 gols de contraatac).  LLEGEIX LA CRÒNICA

En el segon partit, Dinamarca ha superat Croàcia de manera també prou clara (30-24). Els nòrdics han sortit en tromba (6-1), però els de Goluza han reaccionat abans del descans posant-se a només tres gols. Al llarg de la segona meitat, Croàcia ha arribat a acostar-se més, però la qualitat i potència danesa ha pogut més. Els solistes de Dinamarca avui han estat Anders Eggert, que ha fet un recital des de l'extrem esquerre (9 gols) i el porter Niklas Landin, que ha fet fins a 16 aturades.

Entrevistes