updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

França, Alemanya, Dinamarca i Rússia a Quarts

Aquest diumenge hem viscut la primera tanda de vuitens de final amb quatre triomfs dels equips favorits, no per això sense emoció. Dos dels partits han acabat amb finals d'infart. Repassem com han anat:

BARCELONA

Alemanya 28-23 Macedònia

Alemanya ha guanyat de forma convincent a l'equip de Macedònia que té com a estrella un Kiril Lazarov que avui no ha tingut el seu dia. Gran partit del porter alemany Heinevetter i del lateral Stefan Kneer (5 gols), que fins al moment havia tingut un paper molt secundari.

Alemanya jugarà contra el vencedor de l'Espanya-Sèrbia.

Islàndia 26 - 28 França

Un autèntic partidàs el que ha tancat la jornada al Palau Sant Jordi. "Les Experts" han patit de valent contra una Islàndia que ha cregut en les seves possibilitats amb la direcció d'un gran Aron Palmarsson (6 gols). Al descans els francesos guanyaven d'un sol gol (14-15).

El segon temps ha estat més francès, però tot i que s'han arribat a posar 4 gols per davant, els islandesos han sabut reaccionar a temps per arribar al final amb serioses opcions de triomf. Però en els minuts decisius ha pesat el "savoir faire" dels francesos que han sentenciat quan Luc Abalo (amb 27-29) ha robat una pilota que ha acabat decidint el partit. Els set gols de l'extrem Honrubia al primer temps i els sis de Guigou han estat una de les claus del triomf francès.

França jugarà contra el vencedor del Croàcia-Bielorrússia.

SARAGOSSA

Brasil 26 - 27 Rússia

La "canarinha" entrenada per Jordi Ribera (llegeix el reportatge entrevista que li hem fet aquesta setmana) ha fregat la gesta de classificar el Brasil per uns Quarts de final d'un Mundial per primer cop a la seva història, plantant cara fins el darrer segon a Rússia. La "canarinha" ha fet un gran partit, i només s'ha vist doblegada per l'encert de Sergei Gorbok amb els seus 11 gols de 15 llançaments. LLEGEIX LA CRÒNICA COMPLETA

Rússia jugarà contra el guanyador de l'Eslovènia-Egipte.

Dinamarca 30 - 23 Tunísia

Tunísia ha aguantat 25 minuts a la campiona d'Europa, fins el 12-10. El tram final de primer temps dels danesos ha estat letal i han marxat al descabns amb un 16-11 que veient com estava Tunísia semblava sentenciar. Les setze aturades del porter Niklas Landin han ajudat a l'equip de l'exblaugrana Hansen per passar a Quarts sense patir.

Dinamarca se les veurà a Quarts amb el guanyador de l'Hongria-Polònia.

Entrevistes