updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Jordi Ribera vol seguir fent història amb el Brasil

El magnífic Pavelló Príncep Felip de Saragossa acull la meitat dels vuitens de final, i comença aquest diumenge amb dos partits interessants amb equips que ens toquen ben de prop. Els hem vist jugar a Granollers, i un d'ells està dirigit per un tècnic català.

17:30 Brasil (3a grup A) - Rússia (2a grup B)

La "canarinha" entrenada per Jordi Ribera (llegeix el reportatge entrevista que li hem fet aquesta setmana) ja ha estat una de les sensacions d'aquesta primera fase de Mundial, però no es volen quedar aquí. Els brasilers es desplacen a jugar el seu partit de vuitens a Saragossa, on els espera la Rússia d'Igropulo, un equip que ha donat una gran imatge en aquesta primera fase a Sevilla. Els russos van guanyar el primer dia de cinc gols a Islàndia, van perdre de quatre amb Dinamarca, per després guanyar còmodament a Qatar, empatar amb Macedònia i apallissar Xile.

Els brasilers són conscients de la possibilitat històrica de donar la sorpresa davant una selecció que encara no és el que havia estat fa anys la URSS. El que guanyi es trobarà a quarts el vencedor de l'Eslovènia-Egipte.

20:15 Dinamarca (1a Grup B) - Tunísia (4a Grup A)

Sembla que els campions d'Europa, liderats per Mikkel Hansen, no haurien de tenir problemes amb una Tunísia que ha anat de més a menys i que compta amb la important baixa del seu màxim golejador, Bannour. Però de lluita i fe no els hi falta als africans que de ben segur que ho donaran tot per trencar les apostes.

Qui passi se les veurà a Quarts amb Hongria o Polònia.

Entrevistes