updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

França i Alemanya busquen el pas a quarts al Sant Jordi

Aquest diumenge viurem la primera tanda de vuitens de final. En total se'n juguen quatre, la majoria amb favorits clars, i dos d'ells a Barcelona, amb les dos grans seleccions del Grup A buscant el pas a quarts de final.

15:45h Alemanya-Macedònia

Els vuitens de final del Mundial comencen al Palau Sant Jordi. La sorprenent primera classificada del Grup A, Alemanya, s'enfrontarà a la quarta  classificada del B, Macedònia. A priori, els germànics són favorits per passar a vuitens, però no hem d'oblidar que són una selecció jove que ja va perdre contra Tunísia. A més sent uns vuitens a vida o mort, no es pot descartar als macedonis que vénen de quedar quarts, però en un grup realment potent (amb Dinamarca, Rússia i Islàndia).

El que passi aquesta eliminatòria jugarà contra el vencedor de l'Espanya-Sèrbia.

20:15 Islàndia - França

Després hi haurà un descans fins passades les vuit del vespre, quan es jugarà el partit més interessant de la jornada, l'Islàndia-França. "Les experts" van deixar escapar la primera plaça de grup perdent divendres en un partit vibrant contra Alemanya, i ara hauran de jugar-se el pas a quarts contra la sempre perillosa selecció islandesa. Només cal veure que el seu extrem Sigurdsson és ara mateix el segon màxim golejador del Mundial. A més cal anotar que França haurà de millorar una mica més el seu joc en conjunt, ja que es va veure que tot i que les individualitats siguin de luxe, no sempre són suficients.

El guanyador jugarà contra el vencedor del Croàcia-Bielorrússia.

Entrevistes