updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Espanya perd amb Croàcia i jugarà contra Sèrbia a vuitens

La selecció espanyola ha perdut un partit intens i emocionant amb Croàcia, en el que els dos equips tenien el seriós dubte de saber si era millor guanyar o perdre. Finalment han estat els croates els que s'han emportat els dos punts i acaben primeres de grup, amb el que seran ells els que si superen els vuitens de final es trobarien a quarts amb França.

Això sí, el rival d'Espanya a vuitens serà més complicat que el de Croàcia. Espanya jugarà contra Sèrbia que ha acabat tercera del Grup C, mentre que Croàcia jugarà amb la Bielorrússia de Rutenka, que ha demostrar estar un llistó per sota.

 

Un partit igualat
La primera meitat ha estat croata. Els de Goluza han aconseguit marxar al descans dos gols per davant (13-15) gràcies a les intervencions del seu bon porter Alilovic i els gols d'un inspirat Cupic.

A la segona meitat hi ha hagut moltes alternatives, ja que quan semblava que Espanya tenia el partit controlat amb el 22-19, Croàcia ha fet un parcial de 0-4 que els ha posat per davant. Amb tot s'ha arribat a un final molt igualat a cara o creu que ha vist com en la jugada definitiva, amb els croates un gol per davant, Albert Rocas ha enviat el seu llançament des de l'extrem al pal decidint el partit a favor els balcànics.

L'aportació dels catalans

Albert Rocas (4 gols de 5 llançaments. 2 de penal / 1 pilota robada)
Víctor Tomàs (2 gols de 6 / 2 pilotes robada)
Aitor Ariño (2 gols de 2 / 4 pilotes robades)
Joan Cañellas (2 gols de 2)
Antonio Garcia (1 gol de 5 / 1 pilota robada)
Viran Morros ( - / 3 pilotes robades. 2 Blocatges defensius)

Entrevistes