updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Alemanya supera França i Brasil és tercera de grup, al Sant Jordi

El Grup A que havia jugat les quatre primeres jornades amb gran èxit a Granollers, s'ha desplaçat aquest divendres al Palau Sant Jordi. I ho ha fet amb grans partits i un resultat sorprenent. Alemanya ha aconseguit tombar la gran França de Karabatic.

16h: Argentina 18 - 22 Tunísia

Argentina i Tunísia es jugaven una plaça a vuitens que ha estat pels nord-africans. A la mitja part el marcador era un "escarransit" 6-7 gràcies sobretot a la gran actuació dels dos porters Magaiez i Schulz. A la segona part la cosa s'ha animat una mica, i han estat els tunisians els que han obert el marcador i han guanyat de forma forá còmoda.

18:15h: França 30 - 32 Alemanya

Alemanya era l'equip que s'hi jugava més, ja que podia perdre la segona plaça i des del principi ha sortit sense complexos davant la campiona olímpica. I en una primera meitat molt animada ha anat per davant fins que cap al minut 20 els francesos han remuntat, i s'ha arribat al descans amb empat a 16. Però a la segona meitat la iniciativa ha estat semore dels alemanys que han arribat a posar-se 22-27. Temps mort per posar les coses a lloc, i els "bleus" han anat remuntant quan Nicola Karabatic ha decidit posar-se l'equip a l'esquena. Però tot i que han estat a punt, no han arribat a empatar i els alemanys han aconseguit un triomf que els deisa primers de grups i els omple de moral.

20:45: Montenegro 25-26 Brasil

Ha guanyat el Brasil de Jordi Ribera –ja classificada per vuitens– contra una Montenegro ja sense opcions però amb un porter Mijatovic estelar (19 aturades!). El partit ha estat intens i molt igualat. Montenegro a falta de deu minuts guanyava de 2 (20-18), però quatre gols de Pacheco en el tram final ha serbit als brasilers per girar la truita i aconseguir un triomf que els deixa tercers de grup. Un èxit del la "canarinha" que repassem en EL REPORTATGE ESPECIAL QUE FEM A JORDI RIBERA.

Entrevistes