updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Triomfs esperats però més patits del previst

Dimarts e sva viure l tercera jornada de Mundial a Granollers, amb menys ambient que les dues primeres del cap de setmana, però amb una important presència francesa, sobretot de joves que omplien la part superior del pavelló (foto). Els tres partits van ser més interessants del previst i finalment cap d'ells va acabar amb golejada destacable.

3a jornada: Grup A (Granollers)

16h: Tunísia 27 - 25 Montenegro

Tunísia va haver de suar de valent per tombar Montenegro, que amb una defensa més agressiva que en els dos primers partits va dificultar l'atac tunisià. Al final, en un final ajustat, els tunisians es van emportar els dos punts, però havien estat els montenegrins els que havien dominat durant gran part de l'encontre.

18:15: Alemanya 31 - 27 Argentina

Els germans Diego i Sebastián Simonet (16 gols entre els dos) van fer que els alemanys haguessin de treballar de valent per sumar el seu segon triomf i refer-se de la derrota contra Tunísia de diumenge.

20:45: França 27 - 22 Brasil

Des del primer moment es va veure clar que França guanyaria, però la veritat és que no van fer un gran partit. Al descans el resultat era un claríssim 13-5, però a la represa no va saber trencar el partit del tot davant un equip brasiler molt lluitador i amb una defensa molt ordenada. 

El seu tècnic Jordi Ribera satisfet de la imatge del seu equip davant la campiona olímpica, sobretot perquè els permet orientar-se amb garanties cap a les dues properes "finals" contra Tunísia i Montenegro.

Entrevistes