updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Handball Fantasy League: Juga i sigues el millor entrenador

  • Escrit per Premsa Mundial Handbol

Ludo Sports ha desenvolupat el joc de la XXIII edició del Campionat del Món d'Handbol que se celebrarà a Espanya des del pròxim 11 de gener. En el joc, Handball Fantasy League, cada usuari gestiona un equip i competeix contra altres usuaris de forma completament gratuïta.

Per crear la seva plantilla, el jugador disposa d'una quantitat limitada de capital amb la qual pot seleccionar jugadors reals participants al Mundial, perquè les seves actuacions en els partits del Campionat del Món es vegin reflectides en les puntuacions de l'usuari en el joc. Un cop seleccionada la plantilla de l'equip, l'usuari ha de triar el seu 7 titular, amb els jugadors que puntuaran per a ell en cada jornada. Al llarg del torneig, els usuaris podran fitxar o vendre els seus jugadors, depenent del capital que tinguin, mitjançant un sistema de licitacions.

Hi ha dos tornejos dins del joc. D'una banda hi ha la Lliga General, en la qual s'enfronten tots els usuaris del joc i, de l'altra, les Lligues Privades, en les que cada usuari pot unir-se als seus amics per competir en tornejos de fins a 15 jugadors. Però el joc no s'acaba aquí: els usuaris han d'aconseguir patrocinadors i vendre merxandatge per aconseguir ingressos que els donin accés als millors jugadors. A més. poden participar en la xarxa social de Ludo Sports per connectar amb altres usuaris i assabentar-se de tot mitjançant el seu diari virtual.

Per començar a jugar s'ha d'entrar a Ludosports.com i preparar un equip per al torneig.

Entrevistes