updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça ja coneix rivals a la Superglobe 2019, la més nombrosa

El Barça defensa el títol de 2018 El Barça defensa el títol de 2018

El Barça, que torna un any més a la Superglobe com a defensor del títol, ja coneix els altres nou equips que hi prendran part, aquest cop en un nou escenari.

Enguany és la primera edició que se celebra a l'Aràbia Saudita, concretament a la ciutat de Dammam, després de nou edicions celebrant-se a Doha (Qatar). L'altra gran novetat és que per primera vegada hi prendran part 10 equips, de sis continents, destacant sobretot la primera presència d'un equip dels Estats Units: el New York City. Aquest conjunt estatunidenc va classificar-se a través de la primera edició de la fase classificatòria de "North America and the Caribbean Region" que es va celebrar a Lake Placid.

Els 10 participants a la Superglobe 2019

Al Wehda (Aràbia Saudita) – amfitrió

FC BARCELONA – defensor del títol

HC Vardar (Macedònia del Nord) – Campió de l'EHF Champions League 2018/19

Al-Duhail (Qatar) – Campió de l'Asian Club League 

Zamalek SC (Egipte) – Campió de l'African Handball Champions League

Handebol Taubate (Brasil) – Campió de la South and Central America Men’s Club Championship

New York City Team Handball (Estats Units d'Amèrica) – Campió de la North America and the Caribbean Club Championship

Sydney University Handball Club (Austràlia) – Campió de l'Oceania Club Championship

Al Mudhar (Arabia Saudita) – Wild Card 1

THW Kiel (Alemanya) – Wild Card 2

En haver-hi per primera vegada 10 equips, es crea una nova ronda de classificació prèvia als quarts de final. La competició començarà el 27 d'agost amb aquests dos partits previs, per l'endemà 28 d'agost jugar-se els quatre quarts de final on ja hi participarà el Barça.

Basant-se en criteris de nivell 2018, la ronda prèvia la disputaran els equips d'Oceania (Sydney) i Nord Amèrica i Carib (Nova York) contra els dos equips que arriben amb Wild Card. Els partits seran: Sydney - Kiel i New York City Team Handball - Al Mudhar

Els equips eliminats a Quarts de final, com en altres ocasions, seguiran disputant partits per jugar de la 5a a la 10a plaça. Les semifinals es jugaran el 29 d'agost, i amb un dia de descans, el 31 d'agost es jugaran els partits per les medalles.

Entrevistes