updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017
Redacció CATHANDBOL

Redacció CATHANDBOL

Website URL: http://www.cathandbol.cat

Doblet blaugrana en el campionat de Catalunya cadet masculí

El cap de setmana es va disputar a Bordils el TOP-4 del Campionat de Catalunya en la categoria cadet masculina i el títol va ser per al Barça, que va superar en la final al Barça B.


TOP-4 a Bordils  (dies 21 i 22 de maig)

Arribaven al TOP-4 els quatre primers classificats de la Lliga Catalana, que aquest pròxim cap de setmana disputaran les fases de sector estatals.

A la Lliga Catalana la classificació havia estat aquesta:
SÈRIE A-1 (de l'1 al 8): Barça 28, Barça B 17, Bordils 16, Granollers 15, La Roca 14, Montcada 12, Salou 6, UE Sarrià 4.
SÈRIE A-2 (del 9 al 16): Granollers Sporting 25, Sant Martí Voramar 24, Joventut Mataró 23, Amposta 15, OAR Gràcia Sabadell 11, La Roca B 8; Molins 4, Vic 2.

El TOP-4 es va disputar al Pavelló de Bordils i va donar aquests resultats:

Semifinals

Barça 37-29 Granollers
Bordils 27-30 Barça B

Tercer i quart lloc

Granollers 37-34 Bordils

FINAL

Barça 41-27 Barça B

L'equip blaugrana va guanyar el títol còmodament, després d'una temporada impecable, en la qual no ha cedit cap punt.

Els campions van formar amb Ivan Ríos, Alejandro Fernàndez, Jan Blas, Pol Chaves, Pere Garcia, Eric Barbeito, Albert Orts, Ricardo Ortgea, Marc Valtueña, Patrice Fidalgo, Àlex Ugalde, Quim Rocas, Ognjen Cenic, Aaron Gutiérrez, Guido Bayo. L'entrenador és Jordi Jodar.
L'equip subcampió va jugar amb Pau Aragón, Pol Sanz, Biel Fernàndez, Xavier Moreno, Xavier Montaner, Arnau Bulach, Marc Navarro, Jaume Espigulé, Dante Companys, Jan Bote, Aleix Pascual, Daniel Gàmez, Jan Pérez, David Anselmo, Jan Mari i Bertran Otal. L'entrenador és David Aguilar.

  • Publicat a la categoria Juvenil

El Granollers campió de Catalunya juvenil superant altra vegada al Barça

El cap de setmana es va disputar a La Roca el TOP-4 del Campionat de Catalunya en la categoria juvenil masculina i el títol va ser per al BM Granollers.


TOP-4 a La Roca  (dies 21 i 22 de maig)

Arribaven al TOP-4 els quatre primers classificats de la Lliga Catalana, que ja havien estat fa unes setmanes a les fases de sector estatals. Aquestes les van superar el Barça i el Granollers, que a la fase final es va acabar proclamant campió d'Espanya.

A la Lliga Catalana la classificació havia estat aquesta: Barça 28, Granollers 24, Granollers Sporting 19, La Roca 16, Molins 12, Sant Cugat 8, Esplugues 3, Les Franqueses 2.

El TOP-4 es va disputar al Pavelló Nou de La Roca i va donar aquests resultats:

Semifinals

La Roca 25-41 Barça
Granollers 40-32 Granollers Sporting

Tercer i quart lloc

La Roca 29-33 Granollers Sporting

FINAL

Barça 28-33 BM Granollers

L'equip granollerí aconsegueix el títol català, afegint-lo al títol estatal aconseguit fa un parell de setmanes a Alcobendas. Al descans els vallesans, imposant la seva millor defensa, dominaven ja per 11-15, i a la represa van anar controlant la situació en l'intercanvi de gols, amb una diferència que sempre es va moure entre els 4 i els 6 gols.

Els campions van formar amb Pol Amores, Pau Panitti, Lluc Borrell, Ferran López, Pau López, Bernat Povill, Jordi Sala, Roger Pocorull, Marcel Jiménez, Víctor Romero (màxim golejador del partit amb 11 gols), Pablo Méndez, Oriol Rovira, Bernat Cortada, Pablo Guijarro, Ferran Castillo, Jordi Martí. L'entrenador és Héctor del Pino.
L'equip subcampió va jugar amb Eric Lubiano, Pol Quiroga, Óscar Martínez, Óscar Grau, Roger Giner, Pau Galisteo, Petar Cikusa, Pol Roy, Ismael Bendress, Jokin Aja,  Ferran Prieto, Manuel Ortega, Roger Portella, Ezequiel Conde, Ian Barrufet, Jon Tricas. L'entrenador és Raul Enterríos.

  • Publicat a la categoria Juvenil
Subscribe to this RSS feed

Entrevistes