updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça marca múscul davant el Bidasoa, i el Granollers, que no falla, passa a ser segon

El "defensor" Thiagus Petrus va marcar quatre gols Fotos: Jordi Prades El "defensor" Thiagus Petrus va marcar quatre gols

En la cinquena jornada de lliga el Barça no va donar opció al Bidasoa i el Granollers ho aprofita per situar-se segon.

Barça 39–28 Bidasoa Irun

BARÇA: Gonzalo Pérez de Vargas i Nielsen, porters; N'Guessan (3), Dika Mem (5), Wanne, Ludovic Fabregas (3), Blaz Janc (1), Cindric, Thiagus Petrus (4), Artur Parera (5), Richardson (4), Carlsbogard (2), Aleix Gómez (5), Makuc (1), Ariño (4) i Langaro (2).

El Barça va sortir ben endollat i al quart d'hora havia marcat 12 gols (vaja a ritme de 48!) i guanyava de quatre gols (12-8). El partit lògicament va anar frenant el seu ritme, però el Barça va augmentar la intensitat defensiva i amb Nielsen baixant la persiana (5 aturades en els últims 10 minuts) va arribar al descans amb el partit decidit (21-11).

A la represa la diferència va arribar als 14 gols (34-20 als 14 minuts i encara 39-25 als 26 minuts) i només al final l'equip local es va relaxar una mica.

Cisne Pontevedra 29-35 Fraikin Granollers

FRAIKIN GRANOLLERS: Rangel Luan i Marc Guàrdia porters; Faruk Yusuf (5), Guilherme Torriani (2), Jan Gurri (2), Romero, Pol Valera (7), Oriol Rey (1), Esteban Salinas (8), Víctor de Sande, Gerard Domingo (2), Joan Amigó (2), Sergi Franco (2), David Roca i Antonio Garcia (4).

El Fraikin Granollers va aconseguir la seva quarta victòria consecutiva i s'enfila al segon lloc de la taula.  No va ser un partit fàcil davant un equip que havia guanyat els dos partits jugats a casa seva. En els compassos inicials de la 2a part el Granollers es va posar cinc amunt (14-19) i amb aquest coixí va anar avançant la segona part. Però amb el seu públic empentant-los, l'equip local es va posar a dos (25-27), obligant a l'equip vallesà a treure el millor amb el duet Valera- Salinas funcionant a la perfecció.

Entrevistes