updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Al Blaugrana hi ha un dels millors partits que es poden veure a l'Asobal

Imatge del partit de la temporada passada entre Barça i Bidasoa Fotos: fcbarcelona.cat, Paco Largo Imatge del partit de la temporada passada entre Barça i Bidasoa

Cinquena jornada de lliga amb un dels millors partits que es poden donar a la Lliga Asobal al Palau Blaugrana.

Barça – Bidasoa Irun, dissabte 16:15 hores

Després del partit contra el Celje, on l'equip eslovè va mantenir el pols al campió d'Europa durant quaranta minuts, ara el Barça rep a un dels rivals més complicats que pot trobar a la Lliga Asobal, el Bidasoa d'Irun, que ocupa el segon lloc de la classificació.

De moment el Bidasoa ha guanyat tres partits, després d'haver perdut en la jornada inaugural a Benidorm (26-23).

A les files de l'equip basc, que prepara Jacobo Cuétara, cal destacar: Iñaki Cavero (25 gols, màxim golejador de l'equip) a l'extrem dret , el xilè Rodrigo Salinas i el serbi Mitic al lateral dret, Jon Azkue (24, segon golejador) com a central, els germans Gorka i Asier Nieto al lateral esquerre, Mikel Zabala i el cubà Dariel Garcia a l'extrem esquerre, Ander Ugarte i el veterà Julen Aguinalgalde al pivot. Amb el francès Tesoriere i el brasiler Matheus Da Silva com a defensors. I a la porteria el francès Sadri i el polonès Jacek. A part, joves de la pedrera de gran futur com els laterals esquerres Furundarena (19 anys, 1,94 m) i Urruzola (20 anys, 2,04 m), el central Iríbar (19 anys), i els extrems Barreto i Múgica (tots dos 19 anys).

Respecte a la temporada passada han perdut els porters Sierra i Xoan Manuel Ledo, l'extrem dret internacional Kauldi Odriozola, el central Sergio de la Salud i el lateral Nicolás Bonano.

Balanç dels dos equips:
BAR   1r  10 punts (1 partit més) 38/28
BID    2n 6 punts  32/28

La temporada passada el triomf blaugrana va ser força ajustat per 31-28

Cisne Pontevedra - Fraikin Granollers, diumenge 17 h

El Fraikin Granollers, que porta ja tres victòries consecutives, busca la quarta a la pista d'un equip recent ascendit que de moment està tenint un molt bon comportament, ja que a la seva pista hi han caigut Benidorm i Sinfín Santander. Per tant sembla que l'equip d'Antonio Rama haurà d'estar al màxim nivell si vol portar els dos punts cap a casa.

A l'equip gallec hi juga Alexandre Chan, jugador de la selecció dels Estats Units, que es el màxim golejador de la lliga amb 35 gols en 4 partits jugats.

Balanç dels dos equips:
CIS    11è 4 punts 31/32
GRA   3r 6 punts 33/30

Fa dues temporades, en l'última visita granollerina a aquella pista el resultat va ser de 26-34.

Entrevistes