updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prova de foc per al Granollers a Logronyo, mentre el Barça té partit fàcil a casa

Imatge del partit de la temporada passada entre BM Logroño i Granollers Fotos: marca.com Imatge del partit de la temporada passada entre BM Logroño i Granollers

Avui divendres, comença la tercera jornada de la Lliga Asobal, amb partit per als dos equips catalans.

BARÇA - BADA HUESCA, divendres 18:05 hores

El Barça és líder solitari, encara que no se li tinguin en compte els dos punts del partit avançat de la 7a jornada, no sembla que hagi de tenir cap problema per superar l'equip aragonès, que en la primera jornada va guanyar a Torrelavega, però en la 2a va caure a casa contra Valladolid. Els seus màxims golejadors són Ivan Montoya (10 gols) i el barceloní amb passat a l'equip de la Coope Gerard Carmona, Ignacio Suárez i Rudolph Hackbarth (7, cada un). També hi juguen tres catalans més: el porter Dani Arguillas, Adrià Pérez i Pere Arnau.

La temporada passada el Barça es va imposar per 39-30

BM LOGROÑO LA RIOJA - FRAIKIN GRANOLLERS, divendres 21:30 hores

Més problemes pot trobar, de ben segur, l'equip d'Antonio Rama a la pista logronyesa, per repetir el triomf de la temporada passada. L'equip local va ensopegar a la primera jornada contra el Sinfín a casa (27-31), però va reaccionar la setmana passada guanyant a la pista de l'Ademar (34-38).

El màxim golejador logronyès és un conegut de l'afició catalana, Mahamadou Diocou, jugador de la pedrera blaugrana, que porta ja 14 gols. També juguen allà el malagueny Juan Palomino, fins la temporada passada al Barça B, i Àlex Rubiño, també amb passat blaugrana. A més el porter Jorge Pérez, el cubà Rivero, Serradilla, Cadarso, Kisselev, El Korchi, Keita, Javi Garcia... donen a l'equip un potencial considerable.

La temporada passada el Fraikin Granollers va guanyar per 30-31

Entrevistes