updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers perd a la pista del segon classificat

L'Ademar va guanyar per mantenir-se en el segon lloc Foto: @ADEMARLEON L'Ademar va guanyar per mantenir-se en el segon lloc

El Fraikin Granollers no va poder sumar la seva cinquena victòria seguida a la difícil pista de l'Ademar de León.

L’equip d’Antonio Rama no va poder aconseguir la cinquena victòria seguida en el partit jugat a la pista de l'Ademar i veu com s'allunya molt la possibilitat de lluitar pel quart lloc, mentre que el seu rival es consolida a la segona posició.

La pista lleonesa és tradicionalment molt difícil per al Granollers que només hi havia pogut guanyar en dues de les 25 visites que hi havia realitzat en la lliga Asobal, i una vegada més l'equip local s'ha imposat.

L'equip granollerí va fer un bon inici de partit (4-4 als 10' i 6-5 als 15') i encara es mantenia viu als 20 amb el 9-7. Però a partir d'allà l'equip local va fer una bona sèrie de defenses i va poder córrer al contraatac per fer un parcial de 5 a 0, que va obrir un forat de 7 gols que va condicionar la marxa del partit.

Després el Fraikin va reduir una mica les diferències (16-12 al descans), però a la represa ja va anar sempre a remolc davant un equip que va gestionar bé el seu avantatge. 

Ademar León 31-27 Fraikin Granollers 

Van jugar: Marc Guàrdia (24% d'aturades) a la porteria, Jan Gurri (1), Édgar Pérez (6), Marc Garcia, Pol Valera (4), Álex Márquez (2), Adrià Figueras (3), Nenadic (5), Adrià Martínez, Mamadou Gassama (1), Oswaldo Dos Santos (1), Ian Tarrafeta (4), Ivan Popovic, Sergi Franco (2), Bonanno.

Entrevistes