updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Victòria "europea" del Barça en la Lliga Asobal

El Barça no ho va tenir fàcil per superar el Bidasoa Foto: @FCBHandbol El Barça no ho va tenir fàcil per superar el Bidasoa

El Barça tenia un dels partits complicats de la lliga Asobal al Blaugrana i va haver de treballar dur per superar el Bidasoa d'Irun.

El Barça no ho va tenir fàcil en el primer partit de l'any 2020 al Palau Blaugrana per aconseguir una victòria de nivell europeu dins la Lliga Asobal.
L'equip blaugrana rebia la visita del Bidasoa d'Irun, que és el quart classificat, però que està fent una sensacional campanya a la Champions. Ha quedat primer del grup C (un dels de nivell inferior) i d'aquí dues setmanes tindrà l'encreuament amb el Wisla Plock polonès per veure si es fiquen en els vuitens de final.

L'equip basc va ser capaç, cosa que ben pocs equips poden dir, d'arribar al descans amb el marcador empatat a 17 gols. Però el Barça no podia fallar en el primer partit de Víctor Tomàs al Blaugrana després del seu comiat, i a la represa va ser la muralla defensiva a que ens té acostumats. En els primers quinze minuts de la segona part Gonzalo només va encaixar dos gols. En atac l'equip va tenir un all percentatge (70% al final del partit) per va anar obrint forat fent un parcial de 8 a 2 en els primers quinze minuts i de 16 a 8 en tota la segona part.
Cal destacar els 9 gols dels extrems dret i els 9 dels pivots.

BARÇA 33-25 BIDASOA

BARÇA: Gonzalo (44% d'aturades); Víctor Tomàs (5), Raul Entrerríos (1), Sorhaindo (3), Andersson (1), Aitor Ariño, Serdio (3), N'Guessan (4), Aleix Gómez (4), Thiagus Petrus, Dolenec, Dika Mem (5), Àlex Pascual (2), Palmarsson (2), Judovic Fabregas (3).

 

Entrevistes