updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça comença la segona volta a Pamplona

Víctor Tomàs jugarà el primer partit de la recta final de la seva carrera al Barça Foto: fcbarcelona.cat Víctor Tomàs jugarà el primer partit de la recta final de la seva carrera al Barça

Després de l'Europeu avui torna la Lliga Asobal amb desplaçament del Barça a Pamplona.

ANAITASUNA - BARÇA, dimecres 5 de febrer a les 20:30 hores

El Barça líder indiscutible de la lliga Asobal amb 15 victòries en els 15 partits de la primera volta inicia la segona volta a la pista de l'Anaitasuna, un dels pavellons històrics de l'handbol estatal.

Actualment l'equip navarrès està situat en setè lloc amb 13 punts i arribarà animat al partit després d'haver superat la quarta eliminatòria de la Copa del Rei i haver-se plantat a la fase final, eliminant el Valladolid amb remuntada (25-21 a Valladolid i 27-22 a Pamplona).

L'Anaita fins ara no ha estat massa fort a casa seva, ja que allà l'han guanyat Benidorm, Cuenca, Ademar i Logronyo. Per tant no sembla que el Barça hagi de tenir problemes per superar-lo.

A les files navarreses destaca la presència del mallorquí i ex-blaugrana, Pere Vaquer, que és un dels seus màxims golejadors amb 36 gols. Per davant Semedo (66), Chocarro (60), Ugarte (52) i Krsmancic (44). A la porteria tenen el danès Bols i el suec Nordlander.

L'Anaitasuna és l'equip que té el millor percentatge des dels 7 m (83%) i el segon des dels 6 m (70%), però el segon més fluix des dels 9 m (52%).

Entrevistes