updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Victòria fàcil del Barça i derrota del Granollers a Sagunt

Imatges dels dos partits Foto: @FCBHandbol i @BMGranollers Imatges dels dos partits

La jornada del cap de setmana en la lliga Asobal, amb enfrontament català- valencià ha portat una altra clara victòria del Barça i una derrota del Granollers.

Barça 42-25 Benidorm

Còmode triomf del Barça per sumar la 14a victòria seguida a la Lliga Asobal i quedar-se a una de tancar una primera volta immaculada. Com era d'esperar el partit no va significar cap problema per al Barça, que la descans ja dominava per 23-11.

Barça: Gonzalo (21 aturades, el 47%) porters; Víctor Tomàs (7), Entrerríos (3), Sorhaindo (1), Andersson (4), Serdio (2), Diocou (3), N'Guessan (2), Thiagus Petrus, Dolenec (4), Mem (5), Àlex Pascual (4), Pálmarsson, Fabregas (4) i Pau Oliveras (3)

El Barça (líder amb 28 punts) tanca la primera volta a la pista de l'Ángel Ximénez de Puente Genil (8è classificat amb 11 punts) el dimecres a les 19:30 hores.

Puerto Sagunto 28-25 Fraikin Granollers

L'equip granollerí va perdre a la pista saguntina i veu com les places europees s'allunyen.

L'equip d'Antonio Rama va fer una bona primera part, amb gran eficàcia en atac, arribant a dominar de quatre (9-13), per marxar al vestidor amb avantatge de dos gols (14-16) i aparentment amb el partit controlat.

Però a la represa l'equip local va augmentar la intensitat defensiva, i el porter Brúixola va fer una quantes aturades de mèrit i el Fraikin només va poder marcar tres gols en els primers quinze minuts de la segona part, a raó d'un cada cinc minuts. L'equip local ja es va posar per davant (21-19) i després ja es va entrar en un intercanvi de gols que va beneficiar l'equip saguntí.

Entrevistes