updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers cau per la mínima contra l'Ademar de Cadenas

Marchán en acció d'atac Foto: Xavier Solanas Marchán en acció d'atac

El Fraikin Granollers no va poder superar l'Ademar i per segona temporada consecutiva va caure a casa davant aquest equip.

KH7 Granollers 32–33 Ademar Lleó

Després de la primera victòria a Santander el Fraikin Granollers tenia un compromís complicat a l’Olímpic davant l'equip de Manolo Cadenas, que va tenir més ofici al tram final per imposar-se novament al coliseu granollerí (32-33) tal com havia fet en la temporada anterior (21-23).

En un partit marcat pel baix nivell defensius dels dos equips l'Ademar va fer valer el bon partit de David Fernández en el xut exterior i dels extrems Carrillo i Mario López.

L'equip d'Antonio Rama havia arribat la descans amb 18-16 favorable i es mantenir per davant durant quasi tota la segona part, fins que les aturades al tram final de Patoski van permetre els lleonesos obrir un forat de tres gols.

Van jugar pel Fraikin: Guàrdia i Sastre porters; Edgar Pérez (1), Lancina, Marc Garcia (1), Pol Valera, Àlex Márques (5), Adrià Figueras (9), Nenadic (3), Adrià Martínez (2), Gassama (3), Oswaldo (3), Tarrafeta (3), Popovic (1), Franco (1), Bonano.

 

Entrevistes