updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin Granollers només pot empatar amb el Nava

El Fraikin BM Granollers no va poder celebrar el primer triomf en el debut a casa, en un matx més igualat del previst contra un recent ascendint com és el Viveros Herol BM Nava.

El partit va començar bé pel pel Fraikin, trobant la connexió amb el pivot Adrià Figueras i amb les primeres aturades de Pol Sastre, que va estar molt encertat al llarg del matx. Però els visitants no es van desenganxar en cap moment i es va arribar al descans amb un incert 13-11.

A la represa, però, els visitants van empatar ràpidament a 15 i van començar a encendre totes les alarmes a l'Olímpic.  Anaven passant els minuts, i el conjunt del Nava (que ja havia avisat guanyant en la primera jornada al Valladolid) va arribar a posar-se dos gols amunt (19-21). En el moment més complicat els vallesans van reaccionar fins el 24-22, però un parcial de 0 a 3 dels visitants els va fer acariciar els dos punts (24-25). En el darrer minut, però, els granollerins van aconseguir salvar un punt in extremis gràcies a un gol de Ian Tarrafeta.

Fraikin BM Granollers 25-25 BM Nava

Fraikin BM Granollers: Pol Sastre (14 aturades, 36%) i Marc Guàrdia, porters; Gurri, Edgar Pérez, Borja Lancina (2), Marc Garcia, Pol Valera, Alex Márquez (5), Adrià Figueras (10), Adrià Martínez (1), Gassama (1), Ian Tarrafeta (5), Popovic, Franco i Bonanno (1).

El BM Granollers va anunciar el dia abans del matx el fitxatge de Drasko Nenadic, un lateral esquerre que coneix de bona mà el sistema de treball vallesà i de ben segur podrà aportar al conjunt de Rama. D'aquesta manera el club cobreix la marxa d'Antonio García, que recordem que va fitxar pel Nantes

Entrevistes