updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça comença golejant i el Fraikin amb derrota

Abel Serdio ja goleja de blaugrana Foto: Víctor Salgado FCB Abel Serdio ja goleja de blaugrana

La Lliga Asobal va començar amb cara i creu. Bé pel Barça que va golejar sense pietat a l'Anaitasuna, i malament pel Fraikin que va caure a Galícia.

L'únic favorit comença el campionat amb golejada

El Barça va començar de la millor manera la Lliga, refermant les bones sensacions de l'inici de la temporada (amb tres títols) i dominant d’inici a fi i de manera clara el primer partit de Lliga.

FC Barcelona 42-25 Anaitasuna

Barça: Kevin Moller (1), Raúl Entrerríos (3), T. N’Guessan (4), Aleix Gómez (3), Dika Mem (2), Alex Pascual (4), Ludovic Fabregas (3), Jure Dolenec (8), Abel Serdio (3), Luka Cindric (1), Aitor Ariño (2), Thiagus Petrus (1), Aron Pálmarsson (1), Victor Tomás (1) i Lasse Andersson (5).

Derrota del Fraikin en l'estrena

El Fraikin no va poder començar bé el campionat i va caure a la pista d'un Cangas renovat i amb ganes de no patir com la temporada passada per la salvació. El partit va estar molt igualat des de l'inici, però la major efectivitat de la porteria local va decantar la balança.

Cangas Morrazo 36-33 KH7 Granollers

Fraikin BM Granollers: Marc Guàrdia (1 aturada) i Pol Sastre, porters; Jan Gurri, Edgar Pérez, Lancina, Marc Garcia, Pol Valera (1), Alex Márquez (8), Adrià Figueras (4), Adrià Martínez (3), Gassama (2), Ian Tarrafeta (6), Popovic, Sergi Franco (1), Bonanno i Antonio Garcia (8).

A banda del primer partit de lliga, el dilluns el Fraikin va perdre una peça clau de l'equip, el lateral Antonio García, que va acceptar l'oferta del Nantes d'Alberto Entrerríos, equip que va fer efectiva la clàusula de rescissió del jugador de la Llagosta

Entrevistes