updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça rep el títol de la lliga Asobal

El Barça va rebre el títol de campió Foto: @Raul_Entrerrios El Barça va rebre el títol de campió

Es va disputar la penúltima jornada de lliga i el Fraikin Granollers ha vist com se li allunya més el quart lloc i el Barça va rebre la Copa de campió.

FC Barcelona 42–24 Angel Ximénez Puente Genil

Partit molt intranscendent i en el qual el Barça es va esplaiar a gust en el partit en el qual va rebre la Copa de la Lliga Asobal i es va acomiadar als jugadors que deixen l'equip (Ilic, Syprzak i Duarte).

A la primera part l'atac blaugrana es va mostrar demolidor amb un 24-12 al descans. A la represa l'equip local va tenir una mica de compassió del rival.

Van destacar els pivots Ludovic Fàbregas (7 de 7) i Sorhaindo (5 de 5) i els extrems esquerrans Víctor Tomàs (6 de 6) i Aleix Gómez (5 de 6), amb una sola errada de xut entre tots quatre per completar un 23 de 24.

També es van celebrar els actes del 75è Aniversari de la secció d'handbol del FC Barcelona.

Benidorm 27-24 Fraikin Granollers

L’equip granollerí va desaprofitar una bona ocasió de saltar al quart i passar a dependre d'ell per acabar en aquesta plaça. L'Ademar, amb el que està igualat a punts, va perdre a Santander contra el BM Sinfín, i si el Fraikin hagués puntuat l'hauria superat a la classificació.

Però en el partit jugat a Benidorm l'equip d'Antonio Rama va acabar cedint davant un equip de la zona intermèdia de la taula que volia tancar la temporada amb una victòria davant la seva afició... i ho va aconseguir.

Els granollerins dominaven al descans (13-14), però un parcial de 8 a 1 en els primers quinze minuts de la segona part va decidir el partit.

L'ex-granollerí Àlvaro Cabanas i el cubà Pavan amb 8 gols van ser els màxims golejadors i el porter Leonardo Vial amb un 39% d'aturades també va ser clau per al triomf local. Per part del Fraikin Adrià Figueras i Antonio Garcia van ser els màxims golejadors amb 5 gols cada un.

Entrevistes