updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers torna a perdre contra el Cuenca i s'allunya del segon lloc

Thiago Alves un dels golejadors locals lasnoticiasdecuenca.es Thiago Alves un dels golejadors locals

El Fraikin Granollers ha tornat a perdre contra el seu botxí de la Copa, el Ciudad Encantada de Cuenca, ara en pista manxega

L'equip d'Antonio Rama tenia un partit important, i difícil, i no l'ha pogut superar amb èxit. Ha caigut per la mínima davant l'equip que fa uns dies el va deixar fora de la final de la Copa del Rei.

El partit va començar amb un equip granollerí poc endollat en atac i una sèrie de pèrdues, i bones aturades de Maciel, van permetre alguns contraatacs local, que junt amb el bon treball de Moscariello en el pivot, els van posar tres amunt.

Va reaccionar l'equip d'Antonio Rama, també amb la bona defensa i les aturades d'Almeida i els contraatacs d'Adrià Martínez i al descans l'equip català s'havia posat per davant (12-13).

A la represa tot semblava continuar pel mateix camí i el Fraikin s'ha posat quatre gols amunt. El públic del Sargal ha empès el seu equip cap a la remuntada i un gol del gironí Natan Suàrea ha igualat quan quedaven deu minuts.

Aquest tram final ha estat molt emocionant, amb gran aturades dels dos porters. Antonio Garcia agafava la responsabilitat i posava altra vegada per davant el seu equip, però la replica arribava de mans de Thiago Alves. Adrià Martínez enviava un xut al pal amb empat a 25 i el brasiler de l'equip local avançava el Cuenca ja dintre de l'últim minut. En l'últim atac granollerí Gassama topava amb Leonardo Maciel.

Els dos punts es quedaven a casa i el Fraikin Granollers queda ja a quatre punts del segon lloc.

CIUDAD ENCANTADA CUENCA 26-25 FRAIKIN GRANOLLERS

FRAIKIN GRANOLLERS: Almeida (40% d'aturades); Marc Garcia, Álvaro Ferrer, Pol Valera (1), Adrià Figueras (1), Oswaldo Dos Santos (4), Adrià Martínez (6), Mamadou Gassama (1), Víctor Sàez, Rakocija Vukasin (2); Ian Tarrafeta (2), Ivan Popovic, Sergi Franco, Àlex Márquez (1), Antonio Garcia (7).

PARCIALS CADA 5': 2-2, 5-3, 7-6, 10-8, 12-11, 12-13 descans; 13-14, 14-17, 18-20, 21-21, 24-23, 26-25.

Entrevistes