updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers juga dissabte a la pista del seu botxí de la Copa

Ángel Montoro en el partit de Copa lasnoticiasdecuenca.es Ángel Montoro en el partit de Copa

El Fraikin Granollers lluita pel segon lloc de la lliga Asobal i té el dissabte un partit molt complicat davant l'equip que el va derrotar a la semifinal de la Copa.

CIUDAD ENCANTADA CUENCA - FRAIKIN GRANOLLERS, dissabte 17 hores

L'equip d'Antonio Rama, ficat de ple en la lluita pel segon lloc de la lliga ASOBAL i tot esperant una ensopegada del Bidasoa Irun, té un rival complicat el dissabte. Visita la pista del CB Ciudad Encantada de Cuenca, que va poc va ser el botxí dels granollerins en la semifinal de la Copa del Rei, quan va ser derrotat per 26-22.

És un equip que ha quedat una mica despenjat d'aquesta lluita, i es troba en 6è lloc, amb tres punts menys que els granollerins, que són 5ens amb 32. Però per sobre Bidasoa (34), Ademar (32) i Logronyo (32) estan a tir dels vallesans, que no poden deixar escapar els dos punts en aquest difícil partit.

L'equip manxec té un bon nivell ofensiu (és el 4t de la lliga, amb 6 gols més que el Granollers), però està per sota pel que fa al defensiu, tot i que en la semifinal de Copa va ratllar a un altíssim nivell. Ha perdut 4 partits a casa seva (Barça, Teucro, Huesca i Valladolid) i n'ha empatat 1 (Logronyo). Per tant els granollerins estan en plena disposició de sumar els dos punts, cosa que, de tota manera, no han aconseguit en les dues últimes temporades: 25-23 la passada i empata a 27 en l'anterior.

Destaca el porter argentí Leonardo Maciel, i en atac el brasiler Leonardo Dutra (màxim golejador de l'Asobal amb 164 gols), el gironí Natan Suàrez (cada vegada més decisiu i ja amb 83 gols), el també brasiler Thiago Alves (72), l'extrem dret argentí Baroneto (69), l'altíssim esquerrà Ángel Montoro (60),  el pivot argentí Doldán (53), l'extrem esquerre Sergio López (53) i ben conduïts pel veterà central Óscar Río.

Entrevistes