updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça guanya el títol de lliga més matiner

Els jugadors celenrant el títol Foto: fcbarcelona.cat Els jugadors celenrant el títol

A set jornades pel final el Barça s'ha assegurat matemàticament el novè títol de Lliga Asobal consecutiu.

El Barça Lassa d’handbol va sumar aquest divendres el cinquè títol de la temporada en assegurar-se la Lliga Asobal en la jornada 23, quan encara falten set per disputar-se. És la temporada en què han guanyat abans, ja que tot i que el Barça ha fet el mateix que altres cops (guanyar-ho tot) la gran igualtat entre els equips que lluiten per la segon a posició fa que estiguin a més distància que la passada temporada.

El partit disputat divendres al Palau Blaugrana ha seguit el guió més habitual aquesta temporada, amb un Barça demolidor que al descens ja tenia el matx pràcticament sentenciat (21-11). A la represa, l'equip ha seguit amb l'altíssim ritme de joc i és que els de Xavi Pascual saben que si volen repetir aquest èxit a Europa han de jugar cada segon de cada partit sense baixar el ritme de joc.

El secret és treballar molt i que després t'acompanyi tot. L'equip treballa moltíssim i el que fa és recollir el que està sembrant. Estem molt contents de guanyar, ens agrada guanyar i quan s¡acaba de guanyar encara tenim més ganes de tornar a guanyar.” Xavi Pascual

BARÇA LASSA 40-24 BM Guadalajara

Barça Lassa: Pérez de Vargas, Andersson (2), Ariño (1), Aleix Gómez (8), Syprzak (3), Dika Mem (5), Pálmarsson, Víctor Tomàs, Entrerríos (2), N'Guessan (2), Petrus (2), Dolenec (1), Duarte (1), Ilic (6) i Fabregas (3). 

Guadalajara: Adrian Eceolaza, Sergio Mellado (1), Antonio Serradilla, Chema Márquez (1), Pawel Niewrzawa (5), Gallardo (3) i García (4), Donderis, Celada, Víctor Montoya (que tornava després d'una greu lesió), Sanz (4), Pedro Fuentes (3), Moya (3), Paredes (4), Cruz i Simón. 

Resum del partit

Entrevistes