updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça rep el Benidorm amb celebració d'Entrerríos i el Granollers va a Galícia

Raul Entrerríos arriba als 500 partits d'Asobal Foto: fcbarcelona.cat Raul Entrerríos arriba als 500 partits d'Asobal

21a jornada i amb el Barça acostant-se a poc a poc cap al títol que no tardarà a aconseguir matemàticament i amb el Granollers lluitant per una segona plaça que se li ha allunyat una mica.

FC Barcelona Lassa- Benidorm, divendres 19 hores

El Barça continua la seva marxa imparable cap al títol i no s’ha d’esperar cap sorpresa en el partit que l’enfronta al 9è classificat.

En aquest partit hi haurà celebració ja que Raúl Entrerríos arriba als 500 partits en la lliga Asobal.

Tenen a la porteria el brasiler Leonardo Vial (33% d’aturades) i el macedoni Mijuskovic (31%). Tenen un important potencial en contraatac amb els extrems Álvaro Cabanas, l’ex-Fraikin, i l’italià Dapiran i en el pivot un altre ex-Granollers, Gonzalo Porras. La primera línia molt americana amb els cubans Pavan, Robles i Rivero, l’argentí Pablo Simonet, amb el toc local que dona Carlos Grau, i amb el suec Skillhammar.

Teucro – Fraikin Granollers, dissabte 18:30 h

Les dues últimes derrotes de l’equip d’Antonio Rama han deixat l’equip granollerí en 5è lloc i a 3 punts del segon.
Necessita guanyar a Pontevedra a la pista d’un equip també necessitat però per altres motius, ja que és penúltim i està en posició de descens.

El perill principal és el central Davor Cutura que ha marcat 138 gols, ben acompanyat pels laterals argentins Fisher i Moyano.

Tenen la pitjor porteria de la lliga amb només un 21% d’aturades i això fa que siguin l’equip més golejat de l’Asobal. Però en canvi porten marcats 3 gols més que el Granollers.

Entrevistes