updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça guanya a Artaleku en el partit Asobal amb menys gols des de fa 2 anys

L'ambient a Artaleku espectacular com quasi sempre Foto: @FCBHandbol L'ambient a Artaleku espectacular com quasi sempre

El dimarts el Barça tenia un escull important en la seva trajectòria en la lliga Asobal i el va superar amb èxit, en el partit amb menys gols de la lliga.

Dimarts al vespre el Barça tenia un dels compromisos més complicats del que li quedaven de Lliga Asobal, ja que visitava l'històric pavelló Artaleku d'Irun, on el rebia el segon classificat de la lliga el Bidasoa, un equip que en el seu palmarès té fins i tot un títol europeu. I allà com sempre l'ambient va ser espectacular com es pot veure a les fotos.

El partit va acabar amb la victòria del Barça en el partit amb menys gols d'aquesta lliga Asobal: només 38 gols entre els dos equips. Fins ara eren el Bada Huesca - Ademar León (19-20) i el Cangas - Bidasoa (20-19).
I per trobar un partit amb menys gols en la Lliga Asobal ens hem de remuntar a dos anys enrere, fins el 4 de febrer del 2017, quan també a Osca i en el partit Bada Huesca - Ciudad Encantada de Cuenca el resultat va ser de 18-19.
El Barça feia quasi dos any i mig que no encaixava tants pocs gols: des del 24 de setembre del 2016 quan va guanyar per 34-15 el Ciudad Encantada de Cuenca.

Evidentment molta de la culpa, a part de les bones defenses, va ser deguda a la gran actuació dels porters: l'ex-Barça Xoan Manuel Ledo va signar un 44,4% d'aturades i Kevin Möller un 48,5%

La primera part va ser molt dura, amb diferències mínimes al marcador. L'equip local assegurava molt bé els seus atacs i tenia un esplèndid replegament defensiu. I en defensa també es mostraven molt contundents. Això va fer que el marcador al descans estigués en un esquifit 9-9.

A la represa el Barça, l'afició local somiant amb la gran gesta, el Barça finalment va poder clavar un parcial d'1 a 4 i va obrir un forat de quatre gols quan faltaven deu minuts per acabar (13-17). Una diferència que els homes de Xavi Pascual ja van poder mantenir fins al final.

Bidasoa Irun 17-21 FC Barcelona Lassa

Van jugar pel Barça Lassa: Möller, Aleix Gómez (4), Thiagus Petrus (1), Dika Mem (5), Ilic (1), Palmarsson (2), Fàbregas (1), Víctor Tomàs, Entrerríos (1), Andersson, Ariño, N'Guessan, Syprzak, Dolenec i Duarte. Què poc habitual és veure 7 jugadors del Barça sense marcar!

Per l'equip local a part del porter Ledo van destacar Jon Azkue (5), Sergio de la Salud (3) i Mikel Zabala (3).

VÍDEO-RESUM FCB

El Bidasoa va vendre totes les entrades: 1.707 espectadors

Entrevistes