updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Victòries de Barça i Granollers en el retorn a l'Asobal

Victòries de Barça i Granollers en el retorn a l'Asobal Foto: FCBarcelona.cat

Aquest cap de setmana va tornar la competició de la Lliga Asobal després del Mundial amb dues victòries catalanes, tot i patir diferents baixes destacades.

FC Barcelona 38–22 Alcobendas

El Barça tenia un retorn molt plàcid i així va ser. Tot i les baixes arrel del Mundial (Palmársson, Sorhaindo i Mortensen) l'equip de Xavi Pascual va liquidar amb facilitat l'Alcobendas, el cuer de la lliga. Al descans el marcador estava en 16-8 i després la diferència va anar creixent fins els 16 gols finals.

Va jugar Möller sota pals i les accions ofensiva van recaure sobretot en jugadors que no han estat al mundial: Dolenec (8), Víctor Tomàs (6), Àlex Pascual (5) i Duarte (4).

Guadalajara 25–29 Fraikin Granollers

Els granollerins ho tenien més complicat en la visita a la pista d’un equip que estava només tres punts per sota, però els d'Antonio Rama van fer un gran partit i van sumar dos punts que els deixen en el quart lloc, però a només dos punts del segon.

El partit va començar amb un equip local molt entonat en atac i amb Hombrados aturant molt sota pals i el marcador es va anar obrint fins un 11-7. Va començar a trobar forats l'equip granollerí i amb un parcial de 0-4 en tres minuts, aprofitant precipitacions dels manxecs, es van posar en el partit. I al descans el Fraikin ja manava per 13-14.

A la represa va sortir molt fort l'equip vallesà i va controlar sempre el partit amb avantatges clars, que van arribar als set gols en el minut 18, fent que el final de partit fos bastant plàcid.

Va destacar Bombon Almeida amb un 50% d'aturades, i en l'aspecte ofensiu Adrià Figueras (8), Oswaldo Maestro (6), Pol Valera (5) i Borja Lancina (4).

Entrevistes