updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Torna l'Asobal amb partit fàcil per al Barça i complicat per al Granollers

Torna la competició de la Lliga Asobal després del Mundial i s’haurà de veure com arriben els jugadors que han jugat aquesta duríssima competició.

FC Barcelona – Alcobendas, divendres 19 hores

El Barça té un retorn molt plàcid, ja que rep el cuer al Palau Blaugrana, en un partit en el qual aparentment l’interès se centrarà en veure quina és la diferència final.

Però compte, que el Barça hi arriba amb diverses baixes de jugadors "caiguts" durant el recent Mundial d'handbol: Palmarsson, Sorhaindo, i el més greu, Casper Mortensen que estarà de baixa fins a final de temporada

Les declaracions de Xavi Pascual

Guadalajara – Fraikin Granollers, dissabte 18 hores

Més complicat per als granollerins que visita la pista d’un equip que està només tres punts per sota. El Fraikin és quart amb 18, i els manxecs estan en 9è lloc amb 15.

També els granollerins tenen una baixa important, la de Ian Tarrafeta, que serà baixa dos mesos després que aquesta setmana hagi estat intervingut del metatarsià del dit petit del peu.

En aquella pista hi ha guanyat Barça, Bidasoa, Bada Huesca i hi ha empatat Cuenca, per tant el Granollers pot anar a buscar els dos punts, tot i que no seran fàcils.

Entrevistes