updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin rep un difícil Bada Huesca amb molts coneguts

El Fraikin rep un difícil Bada Huesca amb molts coneguts Foto: X.Solanas BMG

El Barça ja va aconseguir la victòria el dimecres i el Fraikin té un partit molt atractiu el dissabte per obrir una gran tarda d'handbol a l'Olímpic.

Fraikin Granollers – Bada Huesca, dissabte 17:45 hores

Per començar una tarda de Divisió d’Honor a l’Olímpic l’equip masculí rep un equip amb el que està igualat a punts en el grup que està situat en el quart lloc, junt amb Benidorm i Bidasoa Irun. El tècnic Antonio Rama ja podrà comptar per primer cop aquesta temporada amb el jove central Ian Tarrafeta, que ha estat de baixa 12 setmanes per una lesió al peu.

L’equip local té unes mitjanes arrodonides de 27 gols marcats i 25 encaixats i els visitants de 25 i 23. Resumint: una mica millor en atac els locals i una mica millor en defensa els visitants.

Els oscencs són l’equip d’Asobal que té millor percentatge en els contraatacs, ja que només n’han fallat un, però és que només n’han realitzat 15 en les 9 jornades, la tercera part que el Granollers.

Hi ha jugadors ben coneguts com el porter Dani Arguillas, sorgit de la perdrera granollerina, que fa parella amb Jorge Gómez, i dos jugadors més amb passat granollerí com són el central Eloy Félez i l’extrem barceloní Adrià Pérez, que va estar 6 anys al Fraikin Granollers.

El màxim golejadors és el murcià Alejandro Marcelo Fuentes amb 40 gols. També compten amb el sostre de la lliga, el saragossà Alberto Val (2,08 m) i amb els estrangers Bonanno i Zungri (argentins), Ostojic (serbi) i Filipe Mota (portuguès).

Entrevistes