updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Difícil partit per al Fraikin Granollers a Artaleku

Imatge del partit de la temporada passada que acabà en empat cdbidaosa.eus Imatge del partit de la temporada passada que acabà en empat

Després de la clara victòria entre setmana del Barça davant Cangas (40-26) que va inaugurar la jornada Asobal, el Granollers té un partit complicat a terres basques.

Bidasoa Irún - Fraikin Granollers, diumenge 13 hores

L’equip basc, que entrena Jacobo Cuétara, tot i haver jugat ja contra el Barça, és dels equips menys golejat de la lliga amb només 98 gols encaixats en el 4 partits jugats, amb el brasiler Rangel Luan da Rosa a la porteria (37% d’aturades) acompanyat del gallec Xoan Manuel Ledo (ex-Barça, i 33% d’aturades). I tenen com a jugadors més destacats els francesos Rudy Seri (17 gols) i Leo Renaud, els germans xilens Rodrigo i Esteban Salinas, lateral dret i pivot que han marcat 15 i 12 gols respectivament. I dirigint les operacions des del central Jon Azkue (15 gols) i el català Sergio de la Salud. Altres jugadors destacats són Kauldi Odriozola, el pivot Iker Serrano i Mikel Zabala, tots tres jugadors de la terra.

Els dos equips estan igualats a 5 punts i el Bidasoa ha guanyat els dos partits jugats a Artaleku davant Teucro i Ademar i per tant serà un partit complicat per als d'Antonio Rama en la lluita per enfilar-se a la part alta.

 

Entrevistes