updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça confirma els fitxatges de Ludovic Fabregas i Thiagus Petrus

El Barça incorpora el pivot francès i el lateral brasiler Foto: EHF i Pick Szeged El Barça incorpora el pivot francès i el lateral brasiler

Aquesta setmana el Barça ha confirmat dos fitxatges que ja es coneixen extraoficialment, però que per fi s'han confirmat. Es tracta del nordcatalà Ludovic Fabregas i del brasiler Thiagus Petrus.

Arriba, segurament, el millor pivot del moment

Lògicament el fitxatge més esperat i que genera més il·lusió és de Ludovic Fabregas. Del pivot francès i puntal defensiu, nascut a Banyuls de la Marenda (a la Catalunya Nord), n'hem parlat i n'hem fet seguiment a Cathandbol des que va començar a destacar amb el Montpellier i va ser cridat per la selecció francesa encara sent júnior (sent el segon jugador més jove cridat mai amb "les bleus").

Un ascens meteòric d'un jugador molt complet que fa temps que acostuma a ser el millor defensor de la lliga francesa i pràcticament infalible en atac. Arriba a Can Barça després d'una temporada complicada, degut als problemes físics que el van minvar i el van deixar fora del Mundial, però que ha acabat de manera brillant aixecant la Champions League.

L'altre reforç és el lateral brasiler Thiagus Petrus, que arriba procedent del SC Pick Szeged. El lateral esquerre brasiler té 29 anys i mesura 1,99 m, i ja té experiència a l'Asobal ja que va jugar tres temporades al Naturhouse La Rioja. El seu principal actiu és la gran capacitat defensiva, ben complementada amb un potent llançament exterior.

Entrevistes