updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça va a Cuenca a buscar el títol Asobal i el Granollers juga a Irun

El pavelló de El Sargal s'omplirà per rebre el Barça Foto: lasnoticiasdecuenca.es El pavelló de El Sargal s'omplirà per rebre el Barça

No hi ha descans en la Lliga Asobal i altra vegada els dos equips catalans juguen el dimecres, ja que el cap de setmana tenen competició europea.

El Barça va a buscar el títol a la Ciudad Encantada

Ciudad Encantada - FC Barcelona Lassa, dimecres 20:30 hores

El dimecres passat el FC Barcelona va tenir la primera oportunitat de fer-se amb el títol de Lliga Asobal, però l'Ademar no va fallar. Aquest dimecres té la segona oportunitat, i en aquest cas depèn només d'ell mateix per aconseguir la seva 17a lliga Asobal i el 25è títol de la màxima categoria, si hi afegim els 8 de la Divisió d'Honor aconseguits amb anterioritat a la temporada 1989-90.

El Barça juga a la pista del Ciudad Encantada de Cuenca i, si guanya, serà campió, perquè portarà 12 punts d'avantatge a l'Ademar i només quedaran 6 jornades per acabar el campionat.

Però de ben segur no serà fàcil perquè l'equip manxec tindrà ganes d'espatllar la festa, com ja ho van fer aquesta temporada els seus veïns de Guadalajara. El Ciudad Encantada és el 8è classificat amb 27 punts, però està a només dos del Fraikin Granollers, que és el tercer. A la seva pista només hi han guanyat Ademar i Logronyo i el Granollers hi va perdre per 25-23.

És un equip amb bastant d'aire sudamericà, amb l'argentí Leonel Carlos Maciel (35% d'aturades) a la porteria, els laterals brasilers Leonardo Dutra (118 gols) i Thiago Alves (80 gols), el pivot argentí Doldan (92 gols), l'extrem dret també argentí Pablo Vainstein (68 gols). Destaca també la presència del brodilenc Marc Canyigueral.

Tenen una baixa important que cal lamentar, la d'un altre vell conegut com és el central egarenc, ex-Barça B, Xavi Castro (72 gols), operat fa poc dies d'una lesió als lligaments creuats del genoll

Declaracions de Xavi Pascual | Prèvia de fcbarcelona.cat


El Fraikin Granollers intentarà consolidar-se en tercer lloc a Irun

Bidasoa Irun - Fraikin Granollers, dimecres 20:30 hores

A la mateixa hora que el Barça el Fraikin Granollers juga al País Basc, a l'històric Artaleku d'Irun. Els d'Antonio Rama intentaran guanyar en una pista complicada per poder mantenir el tercer lloc en el qual estan instal·lats.

No serà fàcil, ja que el rival és un equip que és 11è amb 18 punts, però encara no té la permanència assegurada matemàticament. A les seves files hi ha uns quants coneguts com el porter gallec ex-Barça Xoan Manuel Ledo (29% d'aturades), el gironí Eduard Nonó (82 gols), el barceloní Borja Lancina (61 gols) i el xilè Rodrigo Salinas (també 61 gols) tots quatre puntals de l'equip. Al seu costat el llançador Kauldi Odriozola (99 gols), l'extrem Adrian Crowley (62) i el pivot serbi Ivan  Popovic.

Entrevistes