updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Dolços comiats amb la quarta plaça assegurada pel Fraikin Granollers

Vicente Álamo, en una imatge d'arxiu Foto: X.Solanas | BMG Vicente Álamo, en una imatge d'arxiu

El Fraikin Granollers va assegurar la quarta posició a la Lliga Asobal, que acosta l'equip a repetir presència a la Copa EHF la pròxima temporada, en una jornada amb comiats i una gran victòria contra el tercer classificat.

El partit contra el Naturhouse La Rioja va començar molt disputat (8-8 als 20'), però en un gran final de primera meitat els vallesans van obrir el marcador (16-12). A la represa, el Granollers va fer gala de la seva gran defensa per sentenciar el matx amb uns destacats Adrià Figueras (12 gols) i Adrià Pérez, que en va fer 7 en el dia del seu comiat al Palau.

FRAIKIN GRANOLLERS 33-25 NATURHOUSE LA RIOJA

Fraikin BM Granollers: Vicente Álamo (2 aturades) i Sastre (4 at.), porters; Cabanas (3), Arnau García (3), Adriá Pérez (7), Adrià Figueras (12), Marc Cañellas (3), Resina (1), Porras (1), Flores (1), Marc García, Álvaro Ferrer (1), Gassama, Kasal.
Naturhouse La Rioja: Kappelin (11 aturades), porter; Montoro (3), Garabaya, Vigo (3), Molina (6), Ángel Fernández (3), Sánchez Migallón (3), Peciña, Kukic (2), Luisfe (1), Langaro (2), Javi Muñoz (4), Garciandía (1).

LA FOTO: Jornada de Comiats


Al final del partit, es va procedir als tradicionals comiats de l'afició dels jugadors que no continuaran la propera temporada. Enguany, els protagonistes van ser Vicente Álamo i Álvaro Ferrer, que es retiren, Adrià Pérez, que serà baixa per decisió tècnica, i Carlos Viver, que ja ocupa la banqueta de la Selecció espanyola femenina. Des del club vallesà s'h donat les gràcies a tots ells per com han defensat l'orgull del BM Granollers.

Entrevistes