updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Dissabte d'emocions, comiats i dos grans partits a l'Olímpic de Granollers

Tarda-vespre amb sis comiats Foto: @bmgranollers Tarda-vespre amb sis comiats

El Palau d'Esports de Granollers, "l'Olímpic", acull aquest dissabte una gran jornada d'handbol amb dos grans partits i una sèrie de comiats que convertiran la tarda en molt especial.

Encetarà la tarda el partit del primer equip masculí que afronta la penúltima jornada de la lliga amb ganes d'assegurar ja la quarta plaça de la competició. El rival, però, no ho posarà gens fàcil ja que és ni més ni més ni menys que el Naturhouse. Els de la Rioja, però, ja saben que passi el que passi acabaran la competició en tercera posició i estan en una important crisi de resultats. Veurem si els de Carlos Viver podem aprofitar-ho per sumar els dos punts en joc.

Després, serà el torn de l'equip femení, ja salvat, que rep un Alcobendas que encara no té la permanència assegurada. Veurem si la major motivació de l'equip madrileny, que va tornar a perdre per lesió a Emma Boada, equilibra la balança en teoria favorable a les vallesanes.

ELS HORARIS DE LA JORNADA | DISSABTE 20 DE MAIG
17:00 | Lliga Asobal | Fraikin BM Granollers vs Naturhouse
19:00 | DH Femenina | KH-7 Granollers vs BM Alcobendas

Els tres comiats del Fraikin Granollers

Serà un partit molt emotiu al final pels comiats de dos jugadors emblemàtics de la casa com Vicente Álamo i Álvaro Ferrer, i el tècnic Carlos Viver, que la temporada vinent passarà a tenir dedicació exclusiva amb la selecció espanyola femenina.

Els tres comiats del KH7 BM Granollers

La jornada acabarà amb el merescut homenatge al tècnic José Luis Villanueva que va anunciar que deixa l'equip a final de temporada, i per les jugadores Jesica Bonilla (que la temporada vinent serà l'ajudant de Robert Cuesta) i la capitana Anna Pi.

Entrevistes