updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fraikin ensopega a l'Olímpic amb el Bada Huesca

El Fraikin ensopega a l'Olímpic amb el Bada Huesca Foto: X.Solanas / BMG

El Fraikin Granollers no va poder sumar el punt que li falta per assegurar la quarta plaça, que dóna opció a jugar competició europea la propera temporada.

Després del 0-2 inicial, el Fraikin va agafar la iniciativa, però sempre amb petites rendes. I és que si la defensa i la porteria local funcionava, el porter català del Huesca Dani Arguillas evitava que els vallesans aconseguissin obrir el marcador, arribant al descabs amb un mínim 11-10.

A la represa, els visitants amb un atac dirigit pel central de Polinyà Eloy Félez (que va fer 4 gols) i amb una actuació destacada de l'extrem de Sant Boi Gerard Carmona (4 gols), van mantenir-se fins del partit fins que amb un parcial d'1 a 5 donaven avantatge de dos gols als aragonesos a falta de tres minuts (21-23). Les aturades d'Álamo van permetre al Fraikin tenir possessió per empatar el matx a falta de 20 segons per al final amb 22-23, però Ferrer no va poder connectar amb Figueras i el Huesca va rematar el partit.

El proper partit del BMG serà dissabte vinent al Palau contra el Naturhouse La Rioja, a les 17:00. Serà l'últim partit de la temporada al Palau i el suport de l'afició serà imprescindible per aconseguir sumar!

FRAIKIN GRANOLLERS 22-24 BADA HUESCA

Fraikin BM Granollers: Vicente Álamo (14 aturades) i Pol Sastre, porters; Cabanas (3), Arnau Garcia (2), Adrià Figueras (6), Resina (3), Silva (1), Kasal (1), Porras (2), Marc García, Ferrer, Adrià Pérez, Mamadou (2) i Cañellas (2).

Bada BM Huesca: Dani Arguillas (12 aturades), porter; Lite, Gerard Carmona (4), Teixeira (3), Val (1), García (2), Todorovic, Mugerza (3), Carró (3), Eloy Félez (4), Ariño (1), Mira, Marcelo (3).

Entrevistes