updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Barça fitxa l'eslovè Dolenec per la pròxima temporada

El Barça fitxa l'eslovè Dolenec per la pròxima temporada Foto: FCBarcelona.cat

El Barça ha fet oficial aquest dimarts el fitxatge del lateral eslovè Jure Dolenec (Montpellier HB) per a les cinc properes temporades, fins el 2022.

D'aquesta manera, el conjunt blaugrana segueix rejovenint el seu equip, assegurant-se un relleu de garanties pel macedoni Kiril Lazarov, que acaba el seu contracte a final d'aquesta temporada i com anuncia David Barrufet no se'l renovarà. Un jugador contrastat i encara en creixement, que formarà un bon "tàndem" amb Dika Mem, un lateral dret de garanties per seguir optant a tots els títols. El seu punt fort respecte a Lazarov, és que a diferencia del macedoni, també és un bon defensor i evitarà haver de fer tants canvis atac-defensa.

Jure Dolenec va néixer a Ljubljana (Eslovènia) el 6 de desembre del 1988 (28 anys). Va créixer al Loka d’Eslovènia, on va jugar del 2004 al 2011, per fitxar posteriorment pel Gorenje Velenje també del seu país natal (2011-2013). El seu bon rendiment va cridar l'atenció del Montpeller francès, on hi juga des de la temporada 2013-14. A la competitiva Lliga Francesa porta 322 gols en 87 partits. En l’actual edició de la VELUX EHF Champions League, Dolenec ja ha marcat 44 gols en 9 partits. Lògicament, és internacional amb Eslovènia, havent superat ja les 100 internacionalitats i els 380 gols. Ara mateix es troba preparant l'imminent Mundial de França, on es toparà amb la selecció espanyola a la fase de grups.

VÍDEO: David Barrufet valorant el fitxatge

Entrevistes