updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Adrià Figueras MVP de la Lliga Asobal 2015-16

Adrià Figueras recollint el premi de mans de Xavi O'callaghan Foto: RFEBM Adrià Figueras recollint el premi de mans de Xavi O'callaghan

L'únic premi "sorpresa" que no es coneixia abans de la "Gala del Balonmano Español" era el "premi gros", el de millor jugador de la passada temporada, que va anar a parar a mans del pivot del Fraikin Granollers Adrià Figueras.

La gala organitzada per la RFEBM, la Liga Asobal i la Liga Loterías, va celebrar-se a la ciutat de Pamplona, just el dia abans d’acollir les dues Supercopes. De tots els premiats ja en vam destacar tres a la prèvia. Els dos millors defensors, que van ser el blaugrana Viran Morros i la jugadora del Bera-Bera i Judith Sans, i el premi al millor pivot pel jugador del Fraikin Granollers Adrià Figueras.

Un gran reconeixement per a tots ells que es va completar amb l'únic premi que no es coneixia, l'MVP de la temporada que va anar també a mans de l'Adrià Figueras. Un prestigiós premi per un gran jugador, molt estimat pels seus companys, i encara amb una gran trajectòria al seu davant. La seva magnífica temporada amb 137 gols a la Lliga, amb una gran efectivitat i regularitat, li han valgut aquest MVP.

Pel que fa als clubs catalans, cal dir que també hi va haver dos premiats més. Com a millor lateral esquerre el jove tunisà Waell Jallouz, i com a millor central Raúl Entrerríos. També un vell conegut com és Rafa Guijosa, va rebre el premi com a millor entrenador per la seva tasca al capdavant de l'Ademar de León.

- Consulta la llista completa de premiats i fotografies

Entrevistes