updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Els dos Granollers es renoven però també renoven peces claus

Els dos Granollers es renoven però també renoven peces claus Foto: X.Solanas / BMG

El Fraikin i el KH7 Granollers perden jugadors i jugadores claus, però a la vegada fa fitxatges il·lusionants. Repassem les novetats previstes en els dos primers equips de l’únic club que en el panorama estatal pot dir que té els dos equips a la màxima.

Molts canvis en un nou projecte europeu del Fraikin

El tècnic Carlos Viver ja ha tancat de moment quatre fitxatges en una nova temporada en que l’equip jugarà a Europa, gràcies a la quarta plaça aconseguida a la Lliga Asboal. Les noves cares són –per ordre a la fotografia– a l’extrem dret Álvaro Cabanas (BM Huesca), al lateral esquerre el txec Michal Kasal (Pau Handball i exBarça B), al lateral dret el portuguès Jorge Silva (Anaitasuna) i al lateral esquerre Vladan Loncar (cedit pel Pick Szeged),



De moment les renovacions confirmades són les del pivot Adrià Figueras (MVP de l’equip aquest 2015-16, per 2 temporades), el lateral Arnau Garcia (2 temporades), l’esquerrà Mamadou Gassama (3 temporades) i el central Álvaro Ferrer (1 temporada).

Per contra, pleguen jugadors molt importants a l'equip com Ferran Solé (Fenix Toulouse), Salva Puig (que es retira), Moisès Blanxart, més els quatre brasilers: el porter Bombom Almeida (OIF Arendal), Guillerme Valadão, Fernando Pachecho i Henrique Teixeira.

El KH7 fitxa joventut

De moment els fitxatges del femení del BM Granollers, que seguirà entrenat per José Luis Villanueva, destaquen per la seva extrema joventut. Ja han signat amb el Granollers l'extrem esquerra arriba Ona Vegué (17 anys), recent campiona estatal juvenil amb l’Handbol Sant Vicenç, la portera Nicole Morales (17 anys) i la primera línia Sara Galamba (19 anys) del BM La Roca, i Clàudia Romero (20 anys) procedent de l'Handbol Sant Esteve Sesrovires.

Actualització: Aquest dimarts han anunciat el fitxatge de Remei Prat (18 anys), lateral de l'OAR Gràcia i subcampiona d'Europa amb la selecció espanyola júnior d'handbol platja.



Han renovat les laterals Judith Vizuete, Carlota Rubio (màximes golejadores de l’equip) i Jessica Bonilla, la central Mireia Torras, les pivots Hattou Jabby, Anna Pi i Kaba Gassama, les extrems Anna Rojas i Míriam Gonzalez, i les porteres Ayelen Rosalez i Lorena Ramírez.

No seguiran a l’equip Sandra Pérez, Clara Poo i Alba Sevilla, més la portera Andrea de la Torre i la Joana Capdevila, que es retiren de l’handbol.

Entrevistes