updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Fènix Toulouse anuncia el fitxatge de Ferran Solé

Ferran Solé, jugant la Supercopa contra el Barça Foto: Cathandbol (Arxiu) Ferran Solé, jugant la Supercopa contra el Barça

El conjunt francès del Fènix Toulouse ha anunciat aquest dimecres el fitxatge de l'actual jugador del Fraikin Granollers, Ferran Solé, de 23 anys.

El jugador vallesà, recentment coronat com a màxim golejador de la Copa EHF amb 70 gols, està fent una gran temporada amb el conjunt vallesà que no ha passat per alt a un dels conjunts que més es fixa més en els jugadors que destaquen a la lliga espanyola. Cal recordar que Solé jugarà al mateix equip on va anar a parar la temporada passada Álvaro Ruiz, un altre dels referents ofensius del Fraikin. Al mateix equip ja hi havia jugat Gonzalo Pérez de Vargas o Salva Puig.

El Toulouse és ara mateix el novè classificat de la cada cop mes potent lliga francesa (LNH), això sí, dominada enguany de manera molt clara pel Paris Handball (consultar classificació). Queda clar que en aquest moment a la Lliga Asobal li costa retenir el talent, i un jugador esquerrà i de la polivalència de Solé (que pot tenir minuts de qualitat tant a l'extrem com al lateral) és un valor a l'alça a tenir molt en compte. Només ens resta desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa.

- Comunicat del Fenix Toulouse anunciant el fitxatge amb declaracions de Solé

- Perfil de Ferran Solé a la web del BM Granollers

Entrevistes