updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Barça i Fraikin Granollers juguen avui la final a quatre de la Copa del Rei

Juan Del Arco (10 gols) clau en el triomf vallesà Foto: Xavier Solanas | BMG Juan Del Arco (10 gols) clau en el triomf vallesà

Avui dissabte a la tarda el FC Barcelona i el Fraikin Granollers juguen les semifinals de la Copa del Rei a Gijon, com aperitiu interessant de la final de la Champions de futbol. Demà tindrà lloc al final.

Primer el Barça s''enfronta al Puente Genil

El FC Barcelona, després d'haver guanyat la Champions a Colònia, ara busca completar la seva temporada perfecta amb el setè títol, el de la Copa del Rei, que seria el seu 19è títol d'aquesta competició.  Per fer-ho primer haurà de superar a la primera semifinal l'Àngel Ximénez Puente Genil a les 16:30 hores (Sportmania).

Després el Fraikin Granollers tindrà com a rival a l'amfitrió

Després, a les 18:30 hores (també retransmès per Sportmania), es jugarà la segona semifinal que juga l'altre equip català d'Asobal, el Fraikin Granollers. El seu rival serà l'equip amfitrió, el Juanfersa Gijon.

La final pot ser repetició de la de l'any passat

Si els dos equips catalans superen les semifinals repetirien la final de la temporada passada en la qual el Barça es va imposar per 42-32. Aquesta final es jugarà demà diumenge a les 17:30 hores.

 

Víctor Montoya en acció. Foto: Alberto Azcárate (Juanfersa Gijón)

 

Entrevistes